Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du inte?

Ibland har jag lust att bara säga till dig att; -Nu får det vara nog! Du säger att du inte känner nån mening med livet. Men jag trodde att detta var ett uppvaknande för dig. Inser du inte vilken fin gåva du har fått igen. Det är inte alla som får en andra chans. Du kommer klara detta. Ta vara på detta nu, så många människor älskar dig så mycket. Kan inte det vara en av meningarna med livet. Jag behöver dig. Du betyder så oerhört mycket för mig. Dina föräldrar och syskon behöver dig. Dina vänner behöver dig. Din katt behöver dig.



Du är väldigt viktig!



Förstår du det!!!




Övriga genrer av lenaq
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-29 13:55



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Ja jag har förstått det nu...
Det var längesen jag var inne på poeter nu.
Inte varit här på många år
Tänkte kolla lite texter jag skrivit som jag inte riktigt kommer ihåg??

Kram / din vän för alltid
2017-11-16

    Porslinsdockan
Känner mig inte så väldigt behövd alla gånger!
2007-02-03

    Porslinsdockan
Det finns också gränser för vad man kan begära av en enda individ. Att vara stark är inte att aldrig falla utan att resa sig upp igen!!
2006-08-29

  Fredrik Stillesjö
Heh lenaq!

Ett brandtal som pyr av omtanke. Gillar texten mycket! Hälsar Fredrik
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

lenaq
lenaq