Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Du sa att du älskade mig, ändå ville du att jag skulle vara någon annan. Kanske skämdes du för mig, men jag var ju bara mig själv. Ska man inte kunna vara det och bli älskad ändå. Är det inte det som är kärlek? Men du kanske var mer rädd för min ångest än jag var. Till slut lämnade du mig och sa att vi var på olika nivåer i livet, men jag tror att du var rädd för att jag skulle hindra dig att nå dina drömmar. Jag trodde jag var värdelös men nu vet jag bättre, jag klarar mig själv. Kanske kan någon älska mig villkorslöst en dag.




Fri vers av lenaq
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-12-15 17:37



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
precis... Kärleken kommer till en den går inte att tvinga fram

*kram*
2005-12-15

    Hades Is Rising
Är helt övertygad om att någon kommer att älska dig villkorslöst!
Leta inte efter det bara, det kommer till dig när stunden är inne.
Om jag får tycka och tro lite...

Sköt om dig!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

lenaq
lenaq