Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser dej lätt mellan skulderbladen...



Kysser dej lätt mellan skulderbladen

Jag viskar de tre orden och du vänder på dej

och ser in mina ögon, och jag bländas

av din själs förundrande mystiska ljusflöde

Din själ är min och min själ är din

Vi är hemma hos varandra

efter år av meningslöst famlande i mörkret

Du suger mej styv, och månen avtar

Du vet precis hur jag vill ha det

Vi vet allt om varandra som är värt att veta

I orgasm efter orgasm kommer vi närmare 

solen och livet och sanningen

Vår ömhet skapar ett heligt förbund

som kommer att vara i evighet

Glädjen smäller som ett pistolskott

och vi jublar i dyning efter dyning.

 

 






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-05 22:18



Bookmark and Share


  poetryGirl
romantik!
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP