Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nästan övernaturligt

 

 

 

Jag ser parasiten
där det förut stod en imitation av STARK

stark är bara den som modig är
som lever på hjärtats syresatta blod

och gärna delar med sig av sin persona;
som inte låter sanningen skrämma -

 

Jag visste inte

att parasiter kan springa så fort
och gömma sig i storskog och hedland -

det är nästan övernaturligt

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-05 23:36



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
poeter.se/viewText.php?textId=1346651

Be well,
LPWJ
2011-08-09

  Larz Gustafsson VIP
God definition av styrka. Mod är, som jag ser det att våga vara sig själv. Och att först våga erkänna vem man är. Våga ta reda på det. Nu blev det vajsing på kronologin...Men ändå...
Stark är också den som vågar vara svag.
2011-08-06

  Ingela Svenson VIP
Vem är parasiten? frågar sig denna läsare. Men tror att parasiten är mångtydig, ngt som lever av andra, men vem är då inte beroende av andra för sin överlevnad? Spännande bilder dyker upp på närhinnan!
2011-08-06

  stella
En nästan övernaturlig bild...fingerborgsblomma va?
2011-08-06

  L Patrik W Johansson VIP
Läste den på engelska för mig själv och håller som rocktext sa veteranen

metallyrics en genre där knappt 25% håller längre
där för många blickar bakåt
där nya skivor låter som covers

det associerar jag med parasiter
nu hör jag Parasite med Kiss i skallen
från då det begav sig

Be well,
LPWJ
2011-08-06

  Nanna X
hm
anar lite ugglor i mossen här
lite typ Myst kanske?
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP