Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är mycket intresserad av Allan Edwall sedan jag som barn såg alla Astrid Lindgrens filmer där han varit med en hel del. Jag tror att jag är den enda 10-åringen som sett hans filmatisering av "Limpan" 1983. Mor fick följa med pga 11-års gräns.


Till Memoarerna (1): Allan Edwall

"Alkoholist"
"Anstallt"
"Socialförvaltningen"
"Inrättning"
"jag ska göra en skrivelse sen...."

Många uttryck jag aldrig stött på tidigare
Men det spelade ingen roll att jag inte
förstod så mycket av innehållet
Det var ju "Emils pappa" som skrivit boken
Jag var 10 år och läste min Edwall -
"Limpan"




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 464 gånger
Publicerad 2011-08-06 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP