Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIE-PRINCIPEN

Många lever under Lie-principen:

L-okalisera
I-solera
E-liminera

Varför inte bara lyssna till sina hjärtslag
Är det kanske inte lika spännande ?




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-06 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP