Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det borde gå ganska fort...

En privatperson har polisanmält humorgruppen Grotescos framträdande med låten "Bögarna fel" i Allsång på Skansen nyligen.

Bland annat eftersom framträdandet gjorde en homosexuell vän till anmälaren "mycket upprörd".

"I satirsketchen driver Grotesco-karaktärerna tesen att alla världens problem kan skyllas på de homosexuella" enligt SVT.se.

Just det, SATIRsketchen. Hur kan någon missa det?

Sketchen är i själva verket ett kraftfullt ställningstagande för homosexuella, och mot fördomsfullhet.

"Nu ska justitiekanslern pröva om framträdandet kan klassas som hets mot folkgrupp."

Det borde gå ganska fort...




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-08-06 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund