Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kan ett enda litet ord ge inspiration, som i detta fallet. Intressant vart det ordet tar en...




Strimman

En strimma

                Hopp

Ljuset

                Långt där borta i tunneln

Kämpar

                Härdar ut

En vacker dag

                Kanske det regnar

Manna från himlen

 

Blir det räddningen

Slutet

Och början på samma gång

                Ett halmstrå

En strimma




Fri vers (Fri form) av Janis Karlsson
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-07 05:12



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Gillar det Optimistiska i denna dikt !
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson