Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Tålamodet - ett viktigt mod' av michaela dutius, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text (657) Något litet om fruktbarhet






Ödmjukheten är en dygd
vi icke alla
i var tänkt situation skola bära.

Men blott tålamodet segrar
skall där från vart möjligt träd
finnas grenar inom räckhåll
för den egna vilja att kunna plocka.

Kanske inte äpplen av guld
men väl frukt att sätta tänderna i
och njuta saften såväl som fruktköttet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP