Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående SEX

 

 



Underbart utmärkt sex,
hur många har nånsin det?
Sex - när man heta & glada
simmar tillsammans runt månen 
Sex som sänder chockvågor 
genom kropp & själ

Sex som försätter hela
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis
& helande kärleksmirakel

Sex - när vi tar av oss
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som
vill att vi ska ta av det
& som önskar ta av sitt eget

Sex som ett fördjupande
av vår dialog istället
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum
i vårt jag
Sex som är så mycket mer
än "sex"

Sex där vi håller varandras
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga
ansvar det innebär
Ljuvligt sex som följs av
morgon & att vi förmår vara
kvar i vårt intima förbund
även fast världen kallar

Sex som fyller oss med kraft
att orka med dagen
Sex som genomlyser oss &
får oss att skimra brilliant
& bli ännu mer dom vi är.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-07 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske inte vanligt..men härligt när det klickar så !
2011-08-07

  Ninananonia VIP
Bra skrivet Johan :)
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP