Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pillerflykt

Min händer letar fortfarande
efter din kropp i sängen.
Jag bugar, ler och ber...
dig om en andra chans trots
att det värker hela vägen,
rakt igenom.
Dina moves som rör sig i mitt huvud.
Det finns bara du och dina
andetag är vilkorslöst hjälplösa.
Och du försökte flyga baby,
men det funkar inte med
dina pillerflyker längre sweetie.
Och så var det ju musiken
som aldrig slutar utan bara
stegras ikapp med dina hjärtslag.




Fri vers av Otyglad
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-07 18:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
berörandes väl
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Otyglad