Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till mon ami Conster


Jag vill finna den ljuva kärleken (melodi jag vill ha en egen måne)

Menn diker la von sie an schana
du lever som en saga du
sie meker mach du lama gaga
att gå på roteln du
Du har väl aldrig zu genakat
gerichen måhl enkähm ein hom
att vara i en finer vaga
du leker som min rål




Fri vers av Fredde113
Läst 116 gånger
Publicerad 2011-08-07 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredde113