Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man kalla sej KRISTEN utan att...




...utan att tro på Kristi uppståndelse och alla miraklerna
i Nya Testamentet??
Jesus är verkligen min största idol, men jag har så svårt
tro... Vad ska jag göra? Utmana Gud, be och åter be om svar?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-08 19:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Nej man måste tro först, sen söka bevis och även tvivla, men tro är själva grunden.
2011-08-08

  Stjärnöga
Du är inte ensam..
Det finns de som
gått före som
gjort detsamma ;-)
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP