Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är besviken på dig... Gud.

Nu vill jag dö.

Det här skriver jag till dig Gud.

Jag vill ha din hjälp men jag får den inte.

Jag vet att du finns annars skulle jag inte leva.

Men för in i helvete, du kan väll göra någonting för mig?

Jag har slutat röka,slutat dricka, jag kan inte spela trummor alls lika snabbt som jag kunde innan, och det var ju mitt liv? Någonting som fick mig att leva.

Och du har fan inte gett mig ett nytt liv för än jag kan spela trummor, gå , springa, cykla, hur fan tror du det känns varje morgon, att inte ha åstadkommit någonting på den motoriska sidan, och sedan försöka vara glad och kämpa med skolan och annat, jag har ad/hd och skolångest, har en mycket allvarlig ångest, Jag är så jävla sur på dig, gör något då? Annars kommer jag ta livet av mig.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 338 gånger
Publicerad 2011-08-08 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola