Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

husen växer allt tätare

husen växer allt tätare
inåt staden

vägarna blir till gator
som gör sitt bästa
för att hänga med
till nästa våning

där går en katt
och balanserar på en lina
mellan sina fönster

gardinerna fladdrar
som en fallskärm

ifall den måste
byta jaktmarker
som lockbete




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson