Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2005.


Overkligt.

Förut var vi på samma spelplan
Samma bricka
Samma drag
Vi har gått om varandra
fast åt olika håll
utför kanten
ut från spelet
Leken
kalla det vad ni vill
Vi har
vunnit
Allihopa
Det trodde vi aldrig

Overkligt
eller hur?




Fri vers av ninjasyster
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-09 13:55



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Fina liknelser som leder fram till en oväntad slutsats. Läsvärd!
2011-08-09
  > Nästa text
< Föregående

ninjasyster