Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006.


En sekund.

Så kommer han
och rotar till, stökar ner, river ut
Allt jag i huvudet sorterat
arkiverat, preskriberat
Allt så kategoriserat och mörklagt
Allt jag gjort, allt i min makt
Något jag jobbat för
så länge
jo tack, en stund
förstör han
allt jag jobbat upp
på en sekund




Fri vers av ninjasyster
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-09 13:57



Bookmark and Share


  Henrik Perälä
Snygga alliterationer och stor igenkänningsfaktor.
Skulle viljat haft ännu mer känslobeskrivning i den, vad är det som förstörs och vad är det som återkommer? Men dikten får en att ana, och det kan också vara tillräckligt.
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
...och tänk så underbart!!!
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

ninjasyster