Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Hur skulle hon kunna ha det?

Bilderna på tioåriga modellen Thylane Blondeau i januarinumret av franska Vogue Enfants, hårdsminkad och i starkt utmanande poser, skapar debatt.

Den allmänna trenden med allt yngre modeller ska debatteras i brittiska parlamentet.

Jag kan se poängen, efter att ha sett de omtalade bilderna.

Modern meddelade nyligen att hon en period stänger Thylanes fansida på Facebook för att skydda sin dotter som 'inte har en aning om allt rabalder bilderna orsakat'.

Nej, hur skulle hon kunna ha det?

Hon är ju - som sagt - bara tio år...




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-08-21 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund