Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan, längtan.

Dricker det varma teet
i väntan på andra tider
i väntan på att slippa längta
att bara njuta av nuet.
Att bara existera
att låta saker och ting vara som dem är.




Fri vers av Kallistrate
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-08-10 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallistrate
Kallistrate