Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är trött...

på att vara nedstämd när man borde må bra.
Är trött på dessa negativa känslor
Depression är en destruktiv kraft
och man måste kämpa för att ta sig ur den.
För folk som inte vet hur det är
är det lätt att bara säga "ryck upp dig!"
Jo, om det ändå vore så lätt. Tro mig,
jag vill inte vara sån här, jag vill kunna vara glad när jag vill.
Jag vill kunna glädjas mer. Jag försöker, tro mig.
Men det är inte alltid lätt.




Fri vers av Kallistrate
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 16:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Viktig och angelägen text, depression kräver inkänning och kärlek
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kallistrate
Kallistrate