Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Kan det göra någon skada?

Att religion och politik inte hör ihop håller nog inte Texas republikanske guvernör Rick Perry med om.

Nyligen samlade han närmare 30 000 människor till en sju timmar (!) lång förbön för skuldkrisens USA, där han bland annat bad om "visdom" för presidenten.

Både innan och under massbönen har han kritiserats för att blanda religion med politik.

Jag kan förstå det.

Samtidigt, kan det göra någon skada?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 20:43



Bookmark and Share


  Zelogath
Det kan bli väldigt farligt att blanda ihop religion och politik
Därför är det aldrig bra att låta "andliga ledare" styra ett samhälle
Jag tycker inte att politiken har något med religion att göra
2011-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund