Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istapp

Får jag
frysa ögonblick som vintern gör
göra istappar av rinnande vatten

Får jag
frysa oss precis såhär
en istapp i en cirkulerande sluten sfär

Får jag
spika fast dig skrika stanna kvar
som du är och inte som du var

Får jag
hoppas att du glömmer
framtid baktid alltid

Får jag
bestämma En evig vinter
så att jag slipper se dig
smälta och rinna iväg
din egna cirkulerande väg

Får jag
avsluta det här på ett annat vis

Kan man
göra så




Fri vers av fellen
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-08-10 21:55



Bookmark and Share


  dinosaurie
Det här är. Det här är sådant som får en att dra efter andan, försöka hitta rätt ord men det går ju inte, för det finns ingenting som kan beskriva hur bra, rätt, genialiskt det är.
2011-08-14

  H Alsten
Jag älskar den här texten.
(Och det är inte särskilt konstruktivt jag vet, men ändå. Ville att du skulle få veta det)
2011-08-13

  cookiedough
Superbra skrivet! :)
2011-08-12

    Birgersdotter VIP
vacker.....
2011-08-12

    Virvel
älskar det första
"Får jag
frysa ögonblick som vintern gör"

vill egentligen citera varende ord rad mening för att det här är så svindlande vackert
2011-08-11

    traumatik
Jag tycker om den här väldigt, väldigt mycket.
2011-08-11

    kivu
Med dina ord kan man nog göra allt.
Älskar:

"Får jag
hoppas att du glömmer
framtid baktid alltid"
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

fellen
fellen