Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill

På samma vis på annan spis
olika potatis
ur samma jord på olika bord
i på samma vis konstruerade magar

och intill varje nöjda kropp
önskas lite mer
alltid alltid längre
så länge vi kan mer

På samma planet på annan plats
under en annan flickas skinn
en annan menstruationscykel
synkroniserad just med min

och intill varje andetag
andas varje välbehag
men hjärtslag hjärtslag obehag
i otakt just intill




Fri vers av fellen
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-19 09:29



Bookmark and Share


    Molidae
Underbar
2013-08-20

    Virvel
Åh åh åh alltså detta är briljant.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

fellen
fellen