Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de skyldiga smiter ut

de skyldiga smiter ut
genom skuggan mot väggen

där förenar de sig med
den grå massan

tystnaden som skriker

vi visste alltihop
vi visste allting
men vi var upptagna
med att spela poker
med djävulen

han beordrade oss
att hålla på korten
istället för att be
om ursäkt

nu är det försent
att vrida klockan moturs




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-11 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson