Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakis

Vaknar upp som i en dimma.
Huvudet spränger och är grummligt,
än efter en timma.

Som en bottenlös avgrund
sprider sig ångesten i mitt sinne.
Totalt borta är gårdagskvällen
från mitt minne.




Fri vers av M G Å
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-08-11 16:26



Bookmark and Share


    Loffe
Rätt bra beskrivning faktiskt. Bra!

Det är lätt att tänka
att poängen
med kräkningskänslor
är för att
driva en ur sängen.

// Loffe
2011-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja som det brukar va:)
jag får tack o lov ingen huvudvärk dock
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

M G Å

Senast publicerade
Moder jord
Älskar dig!
Bakis
* Se alla