Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder jord

Moder jord du stora och sköna
du är så vacker med allt det gröna.

Likt sixtinska kapellet
med himlen som kupol
är du med berg och dalar
aldrig snål.

Skala dig på liv vi människor gör
och kommer så göra
tills dagen vi dör

Vad känner du för detta?
Vad gör du åt det?
Förlåter du oss detta?
Förtjänar vi det?

Moder jord du är det bästa som finns
och vi människor är ju bara en liten organism.




Fri vers av M G Å
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-12 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M G Å

Senast publicerade
Moder jord
Älskar dig!
Bakis
* Se alla