Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lolita & Don Juan

I gränslandet mellan tonårspassioner
och medelålderssnusk

mellan vittvätt
och smutsig byk

En ny gryning
eller en bättre begagnad

är fantasierna aldrig lika vackra,
mer en form av tummade fotografier
att ta fram i smyg

där hon kryper fram över hans golv
i trasiga jeans med en ros i munnen
och rispor i ansiktet

men där fanns inga manipulerade viljor
då de såg varandra i ögonen
vid presentationen.

Han är en Lolita.
Hon en Don Juan.




Fri vers av Tina-sol
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol