Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara i sitt

Att lyckas landa.
Man kan i alla fall,
drömma om det.
Längtar till landet,
någon annanstans.

Hålla på med dagen.
Vår värld som har
sin verklighet.
Livets ritningar,
framkallar
händelserna.

Med världsliga teorier,
förklara allt?
Öppna sår till svar.
Måste blöda?




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-11 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP