Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Tveksamt

S-ledaren Håkan Juholt erbjöd härom månaden höjdhopparen och OS-medaljören Stefan Holm att leda partiets arbetsgrupp mot barnfattigdom.

Holm meddelar nu - efter en tids betänketid - att han avböjer erbjudandet.

Vilket föranledde TT att kläcka denna fullständigt geniala rubrik-idé:

HOLM HOPPAR ÖVER JUHOLT

Visst är den fyndig? Eller... nja.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-08-13 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund