Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyllning

Vissa mornar ska man nog inte vakna

vissa dagar ska nog inte solen gå upp

vissa dagar är inte ämnade att vara

detta är inte en sådan dag

så därför är glad att jag vaknade idag och att solen gick upp

den här dagen är verkligen ämnad att vara och jag tänker vara i den

tänker andas den höga luften

ska känna vägen under fötterna och den ska ta mej dit den vill

underbara dag ....




Fri vers av tessel
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-08-12 10:44



Bookmark and Share


  sangel
Gläds och ler.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

tessel