Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagstankar

Städa diska laga damma

måste måste måste

vattna trösta snyta

måste måste måste

drömmer medan musiken dunkar högt i mitt huvud

drömmer mej bort till lata dagar och ljumna kvällar

alla måsten är som borta med vinden

vackra leenden och brasans knaster

mjuka klippor och gryningens dunkla ljus

glada skratt och vackra sånger

dröm dröm vidare

du kanske missar dammsugarens surr och tvättmaskinens muller

sköna minnen ger kvalite även i städningens allvar




Fri vers av tessel
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-09-08 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessel