Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som sa det var nog inte en poet, eller ens läsande människa !!

Hon fick
pippi
och flög
över hela staden
med knuten
näve

Inuti handen
hade hon på
tio små
papperslappar
tio
små dikter

/alla innehöll
viktiga budskap/

Hon släppte en efter
en
och dom singlade ner
som magiska stjärnfall
alla landade på ställen
där människorna kunde läsa
och bli berörda

Vissa fick gåshud
andra fick upp sina ögon
någon fick ett bultande hjärta
och en annan svar på alla sina frågor

Så vem var det som
sa
att poesi är meningslöst




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 301 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-08-12 14:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Poesin innehåller så mycket....Bravo!
2011-08-18

  Ninananonia VIP
Ja vem var det?....

Mycket bra skrivet :)
2011-08-18

  Per Rydberg
Härlig dikt, Ola! Likaså en härlig inställning!
2011-08-12

  SpamPippiL VIP
Du e bäst du Ola som fattar meningen med de skrivna orden.
2011-08-12

  Ingela Svenson VIP
Men så alldeles underbart! Ja, vi behöver poesin!
2011-08-12

  Hon, Hanna
Fantastiskt bra! Vackert skrivet och budskapet håller jag verkligen med om.
2011-08-12

  PPQ
underbart wow
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan