Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkor är vackra.

I see sparrows flying around.
I see spiders creeping up my walls.
Do you know if we all go to heaven?
Spider webs are starting to take places in the corners of my head.
Guess I'm getting old.
But what do I know?
A sparrow comes to sit next to me.
I say hello, waiting for an answer.
When I suddenly turn into a crow, becoming what I really am.
An animal.
Able to live forever.




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma