Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Kanske dags

På stationen i Storvik utanför Sandviken har ett lok stått på tomgång flera helger, vilket fått de boende i området att ilskna till och larma polisen.

Loket går inte att starta om motorn stängs av och kan inte lagas förrän reservdelar kommit. Vilket kan dröja.

Kommunalrådet Peter Kärnström lovar att de lokala föreskrifterna om tomgångskörning ska ses över.

Kanske är dags.

För personbilar gäller på många orter högst en minut...




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-08-25 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ibland går tågen inte alls. Ganska ofta, tycks det...
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund