Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är med viss fördel jag har kommit fram till att konsumentupplysningens tidsepok ännu icke är förbi.


Något litet om livets rätta verktyg





Då du skall till
att köpa en skiftnyckel
är det av viss vikt att veta
vad du skall ha den till.

Du kan vara intresserad av
att skifta miljö och är då i behov
av en nyckel som är i stånd att klara
av just den sortens uppgift.

Vill du å andra sidan leva
ett något mer skruvat liv
kan du med en mejsel
ha betydligt större framgång.

För att inte tala om möjligheter
låt oss därför heller icke slösa tid
och plats med att ta upp
den sortens tomprat här.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 13:28



Bookmark and Share


  Nanna X
rolig verktygslåda. jag skulle kunna tänka mig en skiftnyckel som om man höll i den och tryckte på alt + delete samtidigt teleporterade en till en annan dimension. men den måste förstås fungera baklänges också.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP