Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser


Jag ser du gråter
men du ler

Jag ser du hatar
men du säger att du älskar

Jag ser du är trött
men du säger - jag orkar

Hur ska jag hjälpa
när du inte erkänner

Jag finns här när du är redo




Fri vers av Therés
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!