Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Because

It\'s easier to explain
how it feels to live in pain
than to write down a laugh




Övriga genrer av think 2-o+ice
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-01-05 17:18



Bookmark and Share


  madinsane
precis så är det.
hur hur vackert kan ett skratt bli nerplottrat på vitt papper?
när mörker och smärta finns i så många fler nyanser..
2006-01-05

    malunzZ
det är verkligen sant :)
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

think 2-o+ice