Kan inte låta bli att rimma en aning så här på kvällskvisten. Det har råkat bli ett till rim med samma tanke och funderingar, fast denna gång på engelska, om du tycker om rim läs gärna också "
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte låta bli att rimma en aning så här på kvällskvisten. Det har råkat bli ett till rim med samma tanke och funderingar, fast denna gång på engelska, om du tycker om rim läs gärna också "


En version av paradis

 

Betänk till en början, att vi inte alls är särskilt få

Och ändå kan vi inte tvinga världen gå

 

Vi bör åtminstone vara i tid till möten, jobb, hem och skola

Det står oss annars mycket att förlora


Ty skatter, vanor, traditioner och onda tankar

Tjänar bara föra oss närmare den domedag vi fruktar vankar

 

Av någon anledning envisas vi med att ständigt komplicera

Älska, äta, sova, vi behöver inte mera

 

Så vi får slava, knega, knata på

Ännu har vi långt att gå


Jag tänker nu på allt världen faktiskt saknar

Och hoppas att vi en dag kollektivt vaknar





Fri vers av think 2-o+ice
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-11 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

think 2-o+ice