Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Three Cheers for Sweet Theres

Du måste döda.
Säger djävulen.

Hon har fått i uppgift att ta livet av 1000 elaka män

Allt som krävs är att krossa dearas skallar

Hon tar livet av dem alla.

Hon ser den röda röken slingra sig ur de mosade skallarna.

Hon andas in.

Hon blir fill av liv.
Dom är hennes nu.




Inget liv går till spillo.
Saker och ting byter bara plats, ägare.




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma