Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dear Ana, just die.

Vem är Ana.

 

Ana ser alltid olik ut.

Ibland är hon en reflektion av dig skälv i spegeln. Ibland är hon en liten ynklig flicka. ...

 

Men rätta frågan är:

Vad är Ana?

Ana är hemsk.

Hon är djävulen skälv.

Allt hon vill är att ta ditt liv.

Långsamt och plågsamt.

 

...

 

Vet du vad det hemskaste är?

Hon finns inte på riktigt.

Hon är en elak låtsaskompis.

Hennes uppgift är att ta livet av alla hon kan fånga med sina beniga fingrar.




Fri vers av babyvamp-emma
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-08-14 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

babyvamp-emma
babyvamp-emma