Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett liv i dina ögon

Det finns ett liv i dina ögon som
jag aldrig sett i någon annans

Men du är också den enda som
har älskat mig för den jag är

Kanske är det din kärlek till mig
jag ser i dina leende vackra ögon

För jag blir alldeles varm och
knäsvag när jag möter din blick

Jag kan se dem trots alla mil
som skiljer mellan dig och mig

Och om inte det är sann kärlek,
vad är det då?




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-16 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint !
2011-08-17

    ej medlem längre
Vackert, mycket vackert.
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP