Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det är tufft att vara förälder idag...

En 11-årig pojke i Aachen i Tyskland ringde polisen och berättade att han var utsatt för tvångsarbete.

Det var mamman som hade begärt att sonen skulle städa upp hemma.

Pojken klagade över att behöva utsättas för så orimliga krav under sommarlovet, och hotade med att ringa polisen.
När mamma inte backade från sina krav satte pojken hotet i verket.

Det är tufft att vara förälder idag...




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-08-28 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund