Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta dina jävla polisonger

Jag har bevittnat hur du rör dig
Du hoppar upp och ner i takt med musiken
Du har jeans på dig och ditt hår är svart
Skäggstubb på hakan, du tror att du är snygg
Jag hatar dig, glöm aldrig det




Fri vers av bobbie
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-16 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bobbie