Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömheten och kåtheten vinner över rädslan och mörkret




Du gråter ymnigt

Du säger att dina rädslor

äter upp dej innifrån

Vad kan jag göra för dej,

frågar jag dej i en kram

Kyss hela min kropp

och själ svarar du,

vilket jag gör länge,

tills ett leende

sprider sej i ditt

så vackra ansikte

Kysser din klyfta sen,

tar dej med upp mot

toppen, och du skriker

när du kommer, och

du ligger sen i min famn,

och vi är tysta

i Guds efterdyningar

som helar och renar,

upprättar och bygger upp,

och du skrattar till,

och tackar mej för att

jag fick dej att se ljuset igen,

och jag viskar:

jag älskar dej min finaste vän.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP