Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du känna

Kan du känna hur mina
tankar ofta vilar på dig

Att mitt hjärta ännu slår
dubbla slag när jag minns

Se smärtan som finns i
mina ögon och kropp

Händer det att du ser
upp mot stjärnorna

Och vill uppleva det vi
gjorde om och om igen

Kan du sakna känslorna
vi delade vid första mötet

Då våra blickar möttes
och vi visste på en gång

Att vi mött vårt öde och
kärlek i samma sekund

Minns du, eller är det bara
jag som saknat i alla år




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-08-17 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror han minns..fint !
2011-08-17

    Birgersdotter VIP
Känner
2011-08-17

    Max Poisé
Alla kan känna...framför allt när de läser detta!
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP