Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa vänner behåller man, vissa inte. Läs och säg någonting ocm det, bra eller dåligt..


Konsten att krossas på ett snyggt sätt.

Det känns som ett hån,
ett stort malligt flin i ansiktet
och jag vill bara krossa
dig dig dig
och dina
väl valda ord
som alltid faller så snyggt
i ett mörker
som får mig att famla efter allt
och onekligen
sätter mig i underläge.

Du tog allt som var mitt
och gjorde det till ditt,
tyvärr så skickligt
och övertygande
att jag inte märkte något
förrän din silverfärgade dröm
slog mig medvetslös
och jag insåg
att du hade lyckats
med det jag aldrig gjorde.

Musikens toner
överröstar mardrömsliknande
scenarion, bland
spritpimplande nyårskåta
tonåringar
jag aldrig upptäckt
vad jag har gemensamt med
och dina ögon tömmer rummet på folk
när de träffar mina.

This is the end
hinner hjärnan registrera
innan startskottet går.

Motvind?

Nej, styv kuling för fan!




Fri vers av fröken_svår
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:08



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
åh, den var ju jätte bra måste jag säga. välskriven ! Och jag gillar hur du förklarar det, känns som man krossas!
2006-01-05

  Thorgal
Kan bara säga: Jäkligt snyggt skrivet!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

fröken_svår
fröken_svår