Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej.


Insikt.

Vibrerande, dovt inuti
Springer ångesten ifatt
När du lagt dig ner.
och du kollar ut
men ser bara mörker
dansa framför dina ögon
långsamt,
en flämtande låga
och en bön
om att ditt pickande fågelhjärta
ska slå sig fritt.
oro, ständig oro.
Det luktar bränt,
visshet
om att ha missat
svaret på gåtan som skulle ta dig
hem.




Fri vers av fröken_svår
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-01-22 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken_svår
fröken_svår