Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lyda men förstå

Jag vill att mina barn ska säga emot mig- jag vill att de ska lära sig diskutera
Jag vill att mina barn ska vara olydiga- de ska aldrig gå i någons ledband
Jag vill att mina barn ska inse vad som är rätt och fel, inte genom att lyda men genom att förstå
Jag vill att alla barn ska våga säga ifrån när de ser en orättvisa
Jag vill att alla barn ska känna att det finns vuxna som lyssnar och litar på dem
Jag vill att mina barn ska förstå vad som är viktigt i livet- att vara omtänksamma




Fri vers av Anna Elisabet
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-18 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elisabet
Anna Elisabet