Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Pinsamt

En vänskapsmatch (!) i basket mellan USA och Kina på Peking OS-arena urartade i slagsmål och våldsamheter... samtidigt som USA:s vicepresident Joe Bidens besökte landet för att jobba på relationen mellan länderna.

Händelsen rapporterades inte i Kina och censuren rensade de sociala medierna.

Tydligen fler än jag som upplevde händelsen som direkt pinsam.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-08-30 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund