Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Fel fokusering

Enligt en dansk opinionsundersökning är många danskar trötta på den hårda tonen i den danska invandringsdebatten.

42 procent tycker att tonen i den danska invandringsdebatten generellt sett är för hård, 15 procent anser att tonen är för mjuk...

Tråkigt att diskussionen överhuvudtaget ska behöva handla om "hårt" eller "mjukt".

"Sakligt" eller "osakligt" hade varit mer relevant.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund